Latest topics | » Малко правила.. Пет Авг 16, 2013 12:13 am by Ни́ке» Вашите банери - тук ! Пон Дек 12, 2011 10:53 pm by Иренс Брут» Къщата на Ериса! Пет Сеп 30, 2011 2:55 pm by Erisa Kills» Търся си гаджеПет Сеп 30, 2011 2:43 pm by Erisa Kills» Любимия ви цитат? Вто Сеп 13, 2011 8:19 pm by Франсис Имелда» Търся си другарче за Рп!Пон Сеп 12, 2011 7:20 pm by Франсис Имелда» Бар-клуб "Рокси"Сря Сеп 07, 2011 9:54 pm by Mitchell» Създаване на Продавач на Мечти Вто Авг 30, 2011 5:53 pm by Annabelle Scott» Амстердам, Холандия;2009Пон Авг 29, 2011 8:41 am by Себастиян Греймарк |
Екип | Администратори :
Ни́ке
Annabelle Scott
Глобален модератор :
Natalie Snake
Марина Хард
|
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Старите гробища | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Ни́ке Администратор
Име на героя : : Нике/Ника Години на героя : : 22 / Много,колкто света Раса : : Богиня на победата Дарба : : Илюзии,Прогаря с поглед,Щит срещу другите дарби Семейство : : Джаред Кейдж - брат Професия : : Актриса Приятели : : Annabelle Scott Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 25.07.2011
| Заглавие: Старите гробища Сря Юли 27, 2011 5:10 pm | |
| | |
| | | Катерина Вампир
Име на героя : : Катрин Пиърс /Катерина Петрова/ Години на героя : : 18/550 Раса : : Вампир Дарба : : Причинява болка с поглед, има огледален щит който връща атаките срещу нападателя, контролира елементите. Връзка : : Засега няма Семейство : : Всички са убити Професия : : - Приятели : : Изабел-Лионора Врагове : : Няма засега Брой мнения : 370 Reputation : 0 Join date : 28.07.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 12:09 am | |
| Разхождах се из гората, без цел и посока, просто вървях. Беше тъмно, но въпреки че вампирите виждахме добре, дори за мен беше леко по-мрачно отколкото бях свикнала. Докато бяхпотънала в мислите си, които се въртяха около това какво търся в гората не усетих как се спънах в един клон, но бях бърза и не успях да падна. Трябваше да внимавам повече. Накрая излязох на някакво гробище. Тихо започнах да вървя мужду надгробните плочи, като само звукът от някой пръчка под обувката ми издаваше звук. По принцип обичах такива места, но това гробище беше зловещо дори и за моите вкусове. Тръпки ме побиваха и постоянно се оглеждах наоколо. Може би идеята ми за разходка в гората не беше много добра. Всеки малък шум привличаше вниманието ми, пък бил и той породен от някоя птица или просто вятъра. Нощта правеше мястото да изглежда ужасяващо. Накрая бавно стигнах до едно дърво и се облегнах на дънера му, докато продължавах да оглеждам надгробните плочи. | |
| | | Dean Winchester Демон
Име на героя : : Дийн Уинчестър Години на героя : : 25 Раса : : Демон Дарба : : Материализация,Местене на предмети с мисъл Семейство : : Дрейк - изгубен брат Брой мнения : 184 Reputation : 0 Join date : 29.07.2011
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 12:27 am | |
| Единственото място,на което можех да се чувствам спокоен,в този момент,беше гробището.Имах няколко близки,които бяха погребани там.Дори като демон имах чувства,което не беше добре.Вървях и мислих за това,че вече не исках да съм такъв какъвто съм.Не исках да съм демон.Това да си човек имаше незаменими качества.Стигнах до надгробната плоча и се сетих за времето,когато бях човек и ходих на лов.Усетих нечие присъствие и се обърнах към мястото,от което идваше.Стесних очи и не помръдвах.Зачаках да видя,дали този някой ще се покаже. | |
| | | Катерина Вампир
Име на героя : : Катрин Пиърс /Катерина Петрова/ Години на героя : : 18/550 Раса : : Вампир Дарба : : Причинява болка с поглед, има огледален щит който връща атаките срещу нападателя, контролира елементите. Връзка : : Засега няма Семейство : : Всички са убити Професия : : - Приятели : : Изабел-Лионора Врагове : : Няма засега Брой мнения : 370 Reputation : 0 Join date : 28.07.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 12:35 am | |
| По едно време се появи някакъв мъж. Когато си поави първоначално се стреснах, защото не го чух да се приближава. Няблюдавах го известно време, докато съзерцаваше една от надгробните плочи, но след малко се обърна и се загледа в моята посока, но дървото хвърляше тъмната си сянка, а в коммбинация с тъмнината, там където бях не можеше да бъда забелязана. Въпреки това излязох от сенките, които допреди малко ме прикриваха и се приближих към него. -Здравей - казах несигурно. -Гробището не е от най-посещаваните места, не очаквах да срещна някой - казах с едва забележима усмивка. Всъщност където и да отидех, винаги срещах някой. | |
Име на героя : : Дийн Уинчестър Години на героя : : 25 Раса : : Демон Дарба : : Материализация,Местене на предмети с мисъл Семейство : : Дрейк - изгубен брат Брой мнения : 184 Reputation : 0 Join date : 29.07.2011
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 12:54 am | |
| Из от дърветата се подаде едно момиче.На пръв поглед нормална,но не беше такава.С приветлива визия,каза,че не очаквала да види някой тук.Наистина мястото не беше най-посещаваното,за това и може да се усамотиш тук,но този път не беше така. -И аз не очаквах да видя някой тук. -огледах я,като се усмихнах при външния и вид.Още като човек тази реакция се беше запазила в поведението ми.Погледнах мястото зад нея. -Какво прави дама,като теб,тук? | |
| | | Катерина Вампир
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 1:12 am | |
| -Вървях из гората и неусетно се озовах тук - казах и се огледах, като тръхки ме побиха отново от това място. -Всъщност първоначално се разхождах в гората, докато.. еми май се затрих - казах и повдигнах рамене. Нормално, беше тъмно, аз бях прекалено отнесена за да мисля за това откъде минавам, а и още като бях човек не ме биваше с посоките. -Катерина - предствих се на непознатия, като се замислих за кратко с кое има да се представя, накрая реших с истинското, вместо Катрин. -Ами аз имам честта да си говоря с..? - попитах и го погледнах в очакване. | |
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 1:21 am | |
| -Красиво име.Дийн. -сложих си едната ръка в джоба и се загледах настрани. -Катерина,от къде си? -по името си личеше,че идва от далече.Европа най-вероятно.Чудех се какво ли прави чак тук,далече от корените си. Минах пред другата страна на плочата,закривайки името на човека,който беше погребан там.Загледах се в пространството,небето,сухата земя върху труповете.Знаех,че един ден и аз лежах тук някъде.Вече нямаше и следа от това. | |
| | | Катерина Вампир
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 1:26 am | |
| -От Европа съм, по-точно от България - казах, като избегнах подробности в началото, маже би по-натам ако стане въпрос щях да поразкажа нещо повече. -Ами ти, Дийн, оттук ли си? - попитах го и се усмихнах. След малко духна вятър и аз инстинктивно се огледах наоколо, а после прокарах пръсти през косата си, връщайки я в предишния й вид, преди вятърът да продължи да си играе с нея. Можех да го спра, но напоследък избягвах да си играя с елементите просто за моя изгода. -Тук е плащещо - казах, след кота чух още някакъв шум. | |
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 1:51 am | |
| -Не съм роден тук,но живея в града от много време. -видях,че беше стресната от нещо и с ръка направих знак да повървим.Вятърът духаше,а листата играеха по неговата мелодия.Беше типичното време,което описва гробищата. -Обичаш ли тези места,за да те намирам тук? -попитах я като се спрях за миг.Чудех се,не и ли е студено.Продължих да вървя напред. | |
| | | Катерина Вампир
| Заглавие: Re: Старите гробища Пон Авг 01, 2011 1:57 am | |
| -По принцип харесвам гробища, в смисъл .. не ми пречи да стоя с часове на някое гробище, обаче в момента това ми се вижда зловещо - казах с риск да прозвуча като някоя изплашена тийнеджърка. -Не че съм някаква страхливка, но в това гробище не мога да стоя без да се оглеждам през няколко секунди - казах и повдигнах рамене. Вятърът продължаваше да си играе с литата на дървете и, разбира се с косата ми. А самият вятър не беше особено приятен, защото правеше времето даизглежда по-студено. -Ами ти харесваш ли ги, или.. имаш някой починал роднина? - попитах го, като се опитах да се изразя по-деликатно. | |
| Заглавие: Re: Старите гробища Вто Авг 02, 2011 1:51 am | |
| Не обичах да споделям с останалите.Не бях такъв,особено с непознати. -Просто дойдох.Без причина.Мястото ми харесва и реших да го посетя. -въпреки всички неща,за които мислех,не спирах да се чудя защо не е някъде другаде.Има толкова много неща,с които можеш да се занимаваш,защо да харесваш гробището. -А човек като теб защо би харесал тези места? | |
| | | Катерина Вампир
| Заглавие: Re: Старите гробища Вто Авг 02, 2011 1:58 am | |
| -Кой те каза, че съм човек? - попитах го и се засмях. Усещах, че той не е човек, затова не пречеше да си кажа. -Ами не знам, просто гробищата ме привличат по един странен начин, а и цялото ми семейство е мъртво.. Бяха жестоко избити и дори не са погребани, затова може би често посещавам гробища - казах и наведох глава. Не можех да се отърва от миналото, преследваше ме. А когато говорех за роднините си, винаги онази страна, която толкова криех се показваше и тъгата надделяваше. | |
| Заглавие: Re: Старите гробища Сря Авг 03, 2011 12:27 am | |
| Звучеше,сякаш тя ги е убила.Не беше човек. -Ти да не си вампир? -думите ми изпревариха мисълта.Изговорих го бързо и млъкнах.Не знаех какво мога и трябва да кажа.Най-добре беше да не казвам нищо.Вървях и гледах пода,като очаквах да каже нещо. -Не е приятно да загубиш роднините си така.Едва ли ти е лесно. -трябваше да кажа нещо,в този неловък момент и го направих. | |
| | | Катерина Вампир
| Заглавие: Re: Старите гробища Сря Авг 03, 2011 12:44 am | |
| -Да, кофти е - казах набързо, после се замислих с какво може да сменим темата, тогава Дийн ме попита дали съм въмпир. -Ами да, вампир съм - казах. Имаше въпрос, който ме интересуваше и понеже той ме попита директно, реших и аз да стрелям направо без овъртане. -А ти какъв си? - попитах го, понеже не бях сигурна, а когато не знаех точно това, което искам, не обичах да предполагам напразно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Старите гробища | |
| |
| | | | Старите гробища | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |