The Dark Hours
The Dark Hours
The Dark Hours
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to Jacksonvillest' darkest hours

ИндексСтарите руини - Page 2 I_icon_mini_portalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Top posters
Катерина
Старите руини - Page 2 Vote_lcapСтарите руини - Page 2 Voting_barСтарите руини - Page 2 Vote_rcap 
Дрейк
Старите руини - Page 2 Vote_lcapСтарите руини - Page 2 Voting_barСтарите руини - Page 2 Vote_rcap 
Annabelle Scott
Ни́ке
Dean Winchester
Natalie Snake
Мина Карш
Ашли Стивънс
Christian Kane
Ванеса Хейл
Latest topics
» Малко правила..
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 16, 2013 12:13 am by Ни́ке

» Вашите банери - тук !
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Дек 12, 2011 10:53 pm by Иренс Брут

» Къщата на Ериса!
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 30, 2011 2:55 pm by Erisa Kills

» Търся си гадже
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПет Сеп 30, 2011 2:43 pm by Erisa Kills

» Любимия ви цитат?
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 13, 2011 8:19 pm by Франсис Имелда

» Търся си другарче за Рп!
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Сеп 12, 2011 7:20 pm by Франсис Имелда

» Бар-клуб "Рокси"
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 07, 2011 9:54 pm by Mitchell

» Създаване на Продавач на Мечти
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 5:53 pm by Annabelle Scott

» Амстердам, Холандия;2009
Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 29, 2011 8:41 am by Себастиян Греймарк

Екип
Администратори : Ни́ке Annabelle Scott Старите руини - Page 2 Doutzen-Kroes-2-Models-Wallpaper-1366x768-150x150 Глобален модератор : Natalie Snake Старите руини - Page 2 Candice-Swanepoel-2-150x150 Марина Хард
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Affiliates
free forum

Старите руини

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

Име на героя : : Денерис Бишъп-Ди
Години на героя : : 22
Раса : : Вещица
Дарба : : Контролира природните стихии и времето и порстранството.Некромантия
Връзка : : Няма
Семейство : : Две лели Сара и Ема,останалите са мъртви
Професия : : Няма още
Приятели : : Търси...
Брой мнения : 31

Старите руини - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeНед Юли 31, 2011 11:37 pm

Навлезе в мен,мислех,че съм готова за това,но ме хвана неподготвена ,енергията му болезнено се сблъска с моята,но тази болка противно на всичко ми харесваше,тя носеше удоволствие и когато тялото ми свикна с него.Започнах да превръщам енергията в още по-голямо удоволствие,от начало се движеше бавно,после забърза,скръстих крака на кръста му,за да направя проникването още по-дълбоко,задвижих дупето си,исках да ме усеща,как цялата пулсирам,започнах да стена шумно и де се задъхвам.Беше дяволски добър ,ох дано тази моя мисъл,не го обидеше,ни си беше така.Целувах устните му,като леко и гризвах и засмуквах,а ръцете ми плътно обхващаха дупето му и го придърпваха ,още по-плътно.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

Име на героя : : Christian Kane
Години на героя : : +oo
Раса : : Богът на удоволствието
Дарба : : Може да задоволи всяко едно същество само с поглед, а да не говорим за докосване. Може да прочете всяка една мисъл. Може да си играе с чувствата на хората.
Професия : : Собственик на ранчо
Брой мнения : 76

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeНед Юли 31, 2011 11:48 pm

Това му харесваше. Чувство, което не беше изпитвал отдавна. Притисна се в нея и навлезе колкото може. Дори и да не беше достигнал до края енергията му я изпълваше достатъчно. Целуна я страстно, като езичето й се заигра с нейното. Бавно се отдръпна и каза:
-Благодаря ти.. - след това започна да я целува по вратлето. Ръцете му си играеха с гърдите му и нежно галеха втвърдените й зърна. Погледна я в очите и каза:
-Ти ми върна желанието да живея.. - започна да я драсни с кратки целувки по вратлето и допълни:
-Спечели си награда.. ще изпълня всичко, което пожелаеш.. ти си.. невероятна.
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 12:26 am

- Аз ти благодаря,не съм изпитала отдавна това чувство и никога не съм го правила спонтанно,нещо повече мислех,че трябва да съм влюбена-казах с усмивка,но после разпиля мислите ми почнах да стена ,бях толкова близо до ръба,а той не спираше да ме дразни,да влиза и излиза.
- Радвам се ,че съм успяла,надявам се и те отказах от лудостта,да оставиш хората без това.Аз те ценя и знаеш ли какво ще направя един ритуал за тебе,какъвто си поискаш ,в замяна мога да поискам.Да не спираш да ме любиш цяла нощ,Искам да го правих докато не изтръпна,претръпна и пресъхна.Това би ми било достатъчно.Казах и наведох глава за да го гризна по зърното на гърдите то се втвърди,също като моите.Върнах се на сладките му устни и езикът ми палаво ги облиза.Започнах да си въртя дупето,исках да полудее също като мен,кръгови движения и нагоре надолу ,в такт с него ,не изоставах,не бърках движенията движехме телата си в хармония.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

Дарба : : Може да задоволи всяко едно същество само с поглед, а да не говорим за докосване. Може да прочете всяка една мисъл. Може да си играе с чувствата на хората.

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 12:35 am

Крис се завъртя така, че да е отдолу. Движенията й го подлудиха, но това не беше достатъчно. Целуна я и каза:
-Щом това е желанието ти добре - след което започна да я целува страстно по вратлето. Ръцете му я хванаха палаво за дупето, стиснаха я груби и започнаха да се движат в невероятен синхрон. Погледна я в очите и каза:
-Освен че ще те даря с това цяла нощ.. - усмихна се и каза:
-Ще те дарявам доста по-дълго време, защото.. изпитвам чувства към теб.. - целуна я и попита:
-Искаш ли да сме повече от бог и вещица? Искаш ли да те изпълван с това усещане всяка вечер, докато не изсъхнеш?
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 1:06 am

Бях отгоре,сега вече можех да се развихря,задвижих се диво,сякаш танцувах така извивах тялото си ,а той ме крепеше да не падна.Изведнъж всичко се завъртя и аз усетих,че няма как да избягам,извиках и паднах в плен на удоволствието .Доближих се до гърдите му,тогава той каза нещо не вероятно,да не би да се шегуваше,щеше да е жестока шега.
- Да искам-беше всичко което казах полежах малко на гърдите му,после се раздвижих.Бях отгоре и можех да контролирам движенията ,изведнъж той се раздвижи невероятно бързо,имах чувството ,че ще умра.Притиснах го по-силно ,но вместо той пак аз пропаднах в бездната ,за да се издигна от ново към небесата.
- Това е невероятно летя -извиках и вкопчих пръсти в него исках го възможно най-плътно цялата пулсирах и бях толкова гореща ,не му оставаше много преди и той да получи удовлетворението си.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 1:14 am

Тя го караше да се чувства невероятно. Усещаше още един кулминаципнен момент. Това, което щеше да направи е да използва дарбата си, за четене на мисли и.. щеше да я накара да свърши, но не защото искаше да е първи, а защото искаше да го направят заедно. Устните му се доближиха до големите й гърди. Зъбките й захапаха едното и зърно и нежно започна да го милва с езиче. Ръцете му я притиснаха към тялото му. Толкова силно, че навлезе докрай в нея. Нямаше колко по-надълбоко да "бръкне". Пръстчето му на еднака ръка навлезе в дупето й доста грубо, но разпространи енергия, която я накара да подивее. Толкова силна, че тя получи оргазъм. Точно в този момент спермата му се разпространи в нея. Тогава Денерис почувства смесицата от нежните й сокове заедно с неговите. Той я захапа по силно и нежно отпусна захвата над зърното й. Засмука го и го осмука с устни, за да го успокой от боклата. Усещаше с пениса си как течностите се смесват в нея и потичат по него. Той я погледна и каза:
-Искам още.. само ми кажи къде ме искаш и как.. искам да измислим пози.. искам да си поиграя с теб.. да си поиграеш с мен и... да го правим дори и слънцето да изгрее.. не искам да се отделям от теб.. искам да заживея с теб, моя малка сладка вещичке. Искаш ли да си моята богиня?
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 1:57 am

Не можех да мисля повече,всичко което правеше караше тялото ми,да се сгорещи до червено.Винаги съм мислела,че съм прекалено дълбока,но той достигна пределът ми и чувството,не можеше ,да се опише с думи.Сякаш докосваше сърцето ми с нежност и взривяваше тялото ми със страст.Точно тогава отново свърших,но този път не бях сама и той свърши заедно с мене.Притиснах го ,не исках да го пускам и той не желаеше придържаше ме силно към тялото си продължаваше ,да си играе с мен.
- Където пожелаеш ,имаш ме цялата -казах едва дишайки .Следващите му думи ме накараха да го погледна.
- Говориш сериозно ,с какво съм по различна от другите жени,с какво съм достойна за един бог,да бъда негова спътница ? -Не можех сама да намеря отговорите.
- Но аз едно вече съм започнала да се влюбвам в теб,ти си най-невероятният мъж,който съм срещала.Хайде скъпи изцеди ме цялата -казах предизвикателно.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 01, 2011 2:08 am

Той реши да и покаже с какво го е заслужила. Та първо тя го забелязваше и второ. Можеше да търпи на дарбата му до болка. Той се възползва от дарбата си. Тя усети как тялото и е докосвано от езичето му. Тя усещаше как той я докосва навсякъде. Все едно я галеше нежно. Навлизаше в нея с пениса си и това, което искаше да я подлуди беше изпитана техника и никоя жена не беше издържала на нея. Това, което усещаше беше как бузките на дупето й се разтвориха и влажноста на езика и мина точно между тях. Все едно я облиза нежно и изведнъж усети как езичето му навлиза в нея анално и си играе с нея. Тя го усещаше, това не беше обикновенна илюзия. Той вложи цялото си сърце в нея и все едно беше на две места. Истинската сила на божеството. Това, което Денерис усети беше навлизането на малкия му приятел и езика му едновременно в нея. Дали щеше да я подлуди.. Едва ли, но.. той я целуна страстно с език, а ръцете му мачкаха гърдите й. Все едно няколко мъже се възползваха от нея.. доставяха удоволствие на всичките места, който можеше да почувства едновременно, но.. беше само един. Богът, който се влюби във вещицата, защото тя е единствената която го ценеше.. единствената, която прие болката му и му се отдаде. Не беше изпитвал това отдавна и искаше да направи нещо специално за не. Притисна се към нея и прокара вълна от хормони през цялото й тяло. Все едно в нея навлезе топъл въздух през всяко едно място, където вече беше той. Тези дарби щяха да я накарат да се пресуши, но сега беше само началото, за това те направиха точно обратното. Възбудиха я ужастно и я накараха да се подмокри. Тя усещаше как пениса му навлиза в нея, езичето му си играе с нейното в устата й, имаше чувството че навлиза с езика си и анално в нея, ръцете му мачкаха гърдите й, чувството, че нежното й гръбче е облизвано нежно. Обхождаше цялото й тяло и я даряваше с това, което иска и това му доставяше удоволствие. Искаше я и искаше много повече от една вечер. Бавно отлепи устните си от нейните и проговори:
-Ако ме накараш да свърша за по-малко от пет минути.. ще ти дам да поиграеш с тялото ми, докато не се насладиш на вкуса ми.. на всяка една течност от него. Знам че го искаш..
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 12:14 am

Крис,сериозно беше решил,да ме обезуми,това,което правеше с тялото ми,беше просто неописуемо,чувствах на всякъде в себе си и това ме подлудяваше.Знаех,че ме манипулира,но кой не ми желал такава илюзия,започнах да стена още по-шумно.Ръцете му,устните ѝ езика,бяха по мен и сякаш и трите едновременно навсякъде,беше нереално.Свърших ,много бързо,но и кой би могъл,да устои.Той спря илюзията и ми постави предизвикателство.
- Хм,да видим-казах с усмивка и все още зачервена,след оргазма.Но не ми трябваше,много време,за да го нападна,бях ненаситна също като него.Започнах да го целувам и хапя,да галя и засмуквам кожата на лицето му,като се спусках,на долу,минавайки през шията,раменете гърдите и корема,когато стигнах пулсиращия му член,нарочно го подминах и продължих да го целувах около него.От Вътрешната страна на бедрата,помолих го да се обърне и направих същото и с гърбът му,аз не можех да създавам илюзии,като него,още не бях изучавала това,но можех да му покажа ,как и само аз ,мога да съм повече от достатъчна.Отново го обърнах и този път поех,мъжествеността му в устата си,като този път ,не използвах ръцете си ,а го държах само с устни,гледах го през цялото време в очите.За да му покажа,колко много ми харесва това.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 12:23 am

Крис се беше отпуснал и усещаше устните й навсякъде. Караха го да се чувства прекрасно. Не искаше да задържа тази игра, а времето течеше. Тя пое малкия му приятел в устата си и нежно ги задвижи. Беше невероятно опитна в това, а той.. той просто се остави в нейните движения. Караше го да се чувства невероятно и искаше тя да го накара да свърши, колкото се може по-бързо. Личеше си, че иска да спечели предизвикателството, а когато усети влажноста по малкия си приятел една не се изкушаваше да изхвърли течноста, но я задържаше колкото може. Не засичаше времето, но не бяха минали и пет минути, когато спермата му се разпространи в гърлото й. Той отпусна глава назад и изстена от кеф. Погледна я в очите и каза:
-Радвам се, че спечели.
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 1:17 am

Преглътнах с удоволствие отново течността му,беше толкова опияняващо вкусен.
- Аз също-засмях,сега щеше да е мой,не че до сега,не беше.Продължих на ново мъчението си,като този път мъчех и мене.Надигнах се върху него и го маркирах с тялото си,докосвайки всяка негова частица ,до всяка моя оставих му влажна следа.Облизвах и моите и негови сокове и това ме възбуждаше ,още по-силно.Възседнах го,не можех повече да изтърпя,да е далеч от мен.Исках го все така дълбоко заровен,правейки невероятните си движения с които ме обезумяваше.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 1:20 am

Той стоеше отпуснат и усещаше прекрасните движения на устните й по тялото си. Те шареха насам натам. Гърдите й оставяха меки дразнещи следи и му идваше да ги сграбчи и да ги намачка, но сега.. Той беше играчката. Изведнъж тя се наслади на момента, като се отпусна и той отново навлезе в Денерис. Главата му се облегна назад и той изстена от удоволствие. Отпусна се и не мърдаше. Оставяше движенията на нея. Искаше му се да я целуне, да я притисне, но този път нямаше да използва дарбите си. Остави се само на това, което има и на нейните движения.
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 1:26 am

Движех се все по-бързо,вече бавното не ми бе достатъчно.Исках да го усещам възможно най-интензивно.Притисна го с хълбоци и се извивах назад,после леко напред,когато устните ми намериха неговите,се заиграха дълго с тях.Беше невероятен ,исках го по всеки възможен начин,по който една жена,може да има един мъж.Нощта беше се стопила неусетно и слънцето започна да се показва.Бях потна и зачервена,но не спирах,после можеше ,да не мога и да ходя,но сега исках,да взема всичко,което той ми предлагаше.А то ,беше много.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 1:37 am

Той не издържа. Устните й не му бяха достатъчни. Неговите се спуснаха към гърдите й. Палаво ги докопаха и засмукаха зърната й. Ръцете му грубо ги сграбчиха и ги доближиха една до друга. Бяха огромни.. и естествени. Харесваше ги. Искаше да си поиграе с тях и това и направи. Прокара няколко пъти езиче по зърната й, след което ги стисна със зъбки. Придърпа ги към себе си доставяйки и болка. Изви ченето си на страни и те се завъртяха, все едно бяха гуми на автомобил. След като я чу да изпищява от това той отпусна захапката и ги засмука, за да ги успокой. Доза от възбуда и болка в едно. А бързите й движения я караха да го усеща на дълбоко. Той я хвана грубичко през кръста и я натисна надолу. Тогава тя усети как той влезе докрай в нея и спермата му за пореден път се разпространи в нея. Соковете му се смесиха с нейните и явно той искаше да го направи няколко пъти там. Погледна я в красивите очи и каза:
-Сега е мой ред - завъртя се и беше отгоре. Облегна я на земята и я сви. В момента колената й бяха на собствените й гърди. Краката й стърчаха край рамената й, а най-нежното и място беше на сантиметри от устните й. Беше под формата на С, а той я придържаше сгъната така. Имаше прекрасен изглед към местата, в който можеше да навлезе, но той отново искаше там където беше преди малко. Наведе се леко и тя усети как навлиза отново в нея. Бавно и нежно. След първото навлизане той започна да прави по-груби тласъци и да навлиза по груби. Чуваше се пляскане от допирането на телата им. Той я погледна в очите и каза:
-Искам да повторим тази вечер.. искам да продължим с дни.. искам.. да те даря с нещо, което не съм правил до сега - след тези думи се наведе още повече. Тя се сви и можеше да го усети надълбоко в себе си. Както и езичето му, което навлезе в нея. Беше свита на кълбо, а той навлизаше в нея отгоре.
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 1:59 am

Причиняваше ми болка и удоволствие.Накараме да викам и да стена ,още по-силно.Беше груб и нежен,знаех,че искаше да ми покаже нови измерения на страстта,за това не се оплаках,оставих го да прави какво от пожелае.Но когато ми причини болка,инстинктивно то мен изригна енергия ,която го блъсна в гърдите,не целях да го нараня,за това не беше болезнено.Завъртя ме и беше отгоре,проникна ми невероятно дълбоко,качих краката си на раменете му.Вече не издържах,но толкова много свършвания,ме бяха направили по-устойчива на ласките му.Притисках го към себе си ,а той се движеше толкова бързо,че картини,се размиваха пред очите ми.За миг потъмняха от страст,но в неговите видях същото.Поведе ни двамата към една обща разбиваща кулминация,вече бях толкова уморена.
- Макар и вещица,съм човек,не мога да издържа повече,остави ме да си почина и после ще се реванширам-казах и целунах устните му.Притиснах се в него и затвори очи,той беше създаден за това,знаех,че може да го прави с дни,но аз бях само човек,имах нужда от почивка и здрав сън.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 2:11 am

Той все още беше в нея. Продължи да се движи и дори да беше трудно последва още една кулминация. Този път течноста му се стече по тялото й. Тръгна от горе надолу и достигна до устните й. Тогава тя го помоли за почивка. Знаеше, че никой не я беше изтощавал така. Излегна се до нея и я прегърна. Целуна я страстно и нежно. Тялото й се покачи върху неговото и главата й се облегна на гърдите му. Кристиян я прегърна и се отпусна. В момента единственото нещо, което я топлеше беше той. Усмихна се и затворил очи се онесе в сън. Той не можеше да сънува, но се опита. Беше в нещо като дрямка, когато тя заспа. Ръката му се спусна и я прегърна през кръста. Притисна я към себе си.. не много силно, за да не я събуди. Тя спеше толкова сладко. Богът я гледаше и се наслаждаваше на физиономийките й. Гърдите й се простряха по тялото му и той реши да не мърда много. Остави я да си почине, а реванша щеше да е много хубав и за двамата.
Денерис Бишъп
Вещер / Вещица
Вещер / Вещица
Денерис Бишъп

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 10:51 pm

Не знам,колко време съм спала,явно съм била доста уморена,но като се събудих ,Крис,още ме притискаше,до голото си тяло,той също беше заспял,беше приятно ,да го гледам,а да се събудя в прегръдките му още повече.Чувствах в цялото си тяло отпуснатост и презадоволеност,но това не означаваше,че няма да искам още.Ласките му,бяха толкова пристрастяващи.Той се размърда,като усети,че го гледам.
- Добро утро,красавецо-казах макар,отново да се бе смрачило,явно съм проспала деня.
- Как спа ?-запитах сладко и го дарих с нежна целувка.
- Мисля,че е време да се махаме от тук,заведи ме у вас-казах
- Имам спешна нужда от баня-засмях се ,като си представях ,как и той ще дойде и ще си поиграем под душа.
Christian Kane
Бог
Бог
Christian Kane

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 02, 2011 11:18 pm

Той се засмя и каза:
-Как ме командваш само - след тези думи той я погледна в очите и я целуна. След тези думи я загледа и каза:
-Така.. - след това се изправи и каза:
-Сега ще имаме предизвикателство.. - след тези думи се засмя и се огледа. Забеляза дрехите, който бяха съблякли и се чудеше дали да я поизмъчи малко, но реши че по-добре да го остави за ранчото. Взе бельото й и каза:
-Така де.. ще го оставим за по-късно - бавно започна да я облича. Искаше да я остави да си мързелува на земята, а и да направи най-страстното обличане до сега. След като и сложи сутиена нежно разтри гърдите й и каза:
-Починете си, красавици - след това нахлузи долните и гащички и я целуна между краката през тях. Погали я точно там, където щеше да е най-хубаво за успокоение след събуждане:
-Почини си и ти - след като направи това облече и другите й дрехи. Погледна я и каза:
-А сега... да прикрия и моето тяло - облече се бавно пред нея, като бавно обу боксерките си и се надупи пред нея. Обу и дънките си, който полепнаха по тялото му. Облече си ризата и я остави разкопчана. Доближи се до легналата Денерис. Разкрачи я и я хвана за кръстчето. Повдигна я и каза:
-Е. да тръгваме.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Старите руини   Старите руини - Page 2 Icon_minitime

Старите руини
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Старите стълби